آنتیپاستری بادمجان
بادمجان را به ضخامت ۲سانتیمتر، حلقه حلقه كنید. نمك پاشیده و نیم ساعت در آبكش بگذارید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را شسته و خشك كنید...
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- بادمجان درشت: ۲عدد
- روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
- پنیر موتزارلا: ۵۰گرم، ورقهای شده
- ژامبون: ۱۰۰گرم، ورقهای شده
- نمك و فلفل: به میزان لازم
1- بادمجان را به ضخامت 2سانتیمتر، حلقه حلقه كنید. نمك پاشیده و نیم ساعت در آبكش بگذارید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را شسته و خشك كنید.
2- روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و بادمجانها را در آن سرخ كنید تا هر دوطرف آنها طلایی شده، سپس با حوله كاغذی روغن آن را بگیرید.
3- بادمجانها را كمی نمك و فلفل پاشیده و در سینی فر بچینید. ژامبون و پنیر را روی آنها قرار داده و 10 دقیقه در فر گریل كنید تا پنیر آب و برشته شود. شما میتوانید این غذا را با نان، سالاد و زیتون سرو كنید.
نكات:
1- میتوانید بادمجانها را به جای سرخ كردن، چرب كرده و در فر هر طرف را 10 تا 15دقیقه گریل كنید.
2- استفاده از بادمجان دلمه برای این غذا توصیه میشود.
ارسال نظر