۳۰۲۵۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

آنتی‌‌پاستری بادمجان

بادمجان را به ضخامت ۲سانتی‌متر، حلقه حلقه كنید. نمك پاشیده و نیم ساعت در آبكش بگذارید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را شسته و خشك كنید...

آنتی‌‌پاستری بادمجان

آنتی‌‌پاستری بادمجان

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر:
  • بادمجان درشت: ۲عدد
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • پنیر موتزارلا: ۵۰گرم، ورقه‌ای شده
  • ژامبون: ۱۰۰گرم، ورقه‌ای شده
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1- بادمجان را به ضخامت 2سانتی‌متر، حلقه حلقه كنید. نمك پاشیده و نیم ساعت در آبكش بگذارید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را شسته و خشك كنید.

2- روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید تا هر دوطرف آنها طلایی شده، سپس با حوله كاغذی روغن آن را بگیرید.

3- بادمجان‌ها را كمی نمك و فلفل پاشیده و در سینی فر بچینید. ژامبون و پنیر را روی آنها قرار داده و 10 دقیقه در فر گریل كنید تا پنیر آب و برشته شود. شما می‌توانید این غذا را با نان،‌ سالاد و زیتون سرو كنید.

نكات:

1- می‌توانید بادمجان‌ها را به جای سرخ كردن، چرب كرده و در فر هر طرف را 10 تا 15دقیقه گریل كنید.

2- استفاده از بادمجان دلمه برای این غذا توصیه می‌شود.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج