درمان سرماخوردگی با «مسقطی بِه»
مسقطی یکی از دسرهای سنتی است که همچنان طرفداران خود را دارد. این دسر به دلیل داشتن نشاسته برای سرماخوردگی نیز مفید است. در این مطلب طرز تهیه مسقطی به را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- آب: ۳۷۵ میلیلیتر
- نشاسته گل گندم: ۸۵ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- اسانس هل مایع یا دانه هل: به میزانلازم
- مربای به : ۴۰۰ گرم خرد شده
- رنگ صورتی: چند قطره
روش تهیه:
1. ابتدا نشاسته را در آب حل کرده و اجازه می دهیم تا تهنشین شود. سپس آب روی آن را خالی کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
2. مرتب مواد را با همزن دستی هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد. این مایه باید آنقدر غلیظ شود تا رد همزن روی آن بماند. مسقطی را داخل یک سینی بزرگ ریخته و بعد از خنک شدن برش میزنیم یا داخل قالبهای تک نفره تقسیم کرده و پس از اینکه خنک شد آنها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده وتزیین میکنیم.
3. مسقطی برای خنک شدن احتیاجی به یخچال ندارد و در دمای محیط پس از چند ساعت به خوبی خودش را میگیرد.
ارسال نظر