پنه فلورنتین
جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی كه به اندازه كافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم.
برترین ها:
مواد لازم:
- پنه: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۲۰ گرم
- جعفری خردشده: ۲۰ گرم
- خامه: ۴۰ گرم
- شیر: ۲۰ گرم
- پنیر رندهشده: ۱۰ گرم
- جعفری تازه: ۲۰ گرم
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی كه به اندازه كافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین میكنیم.
پاستا با سبزیجات معطر
سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرمشکل و رقیق را تشکیل میدهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوشرنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوقالعاده چشمنواز و لذیذ را در اختیار شما میگذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد میکند.
ارسال نظر