خورش پسته
خورشی مخصوص سرزمین پسته
دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینیها و دسرها را درست میکنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲۰۰ گرم پودر پسته
- ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
- ۱ ق س رب انار
- یک عدد پیاز
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه:
1. پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
2. حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.
3. حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.
4. در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده، به روغن بیفتد.
نکته
خورش را نباید با افزودن رب انار بیشازحد تیره کرد.
نظر کاربران
درسته دامغان پسته داره امابه پای پسته های رفسنجان کرمان نمیرسدکه صادراتی هستن انواع پسته کله قوچی -اکبری- احمدآقایی بازهم نام ببرم این خورش هم مثل خورش فسنجان است که ماکرمانی ها چون هم پسته ازشهرخودمان است وهم گردو بامخلوطی ازهردواین خورش رادرست میکنیم البته باگوشت مرغ ویاگوشت چرخی بصورت قلقلی