خرمای رولتی
خرمای هسته گرفته و چرخ شده را روی حرارت قرار دهید تا كمی نرم شود....
برترین ها:
مواد لازم
- خرمای بدون شهد چرخشده: ۴۰۰ گرم
- كره: ۴۰گرم
- آرد تفت داده شده: ۱۵۰ گرم
- روغن جامد: ۸۰گرم
- دارچین: یك قاشق سوپخوری
- زنجبیل: یك قاشق چایخوری
- پودرقند: ۳ قاشق سوپخوری
- پودرپسته و نارگیل برای تزئین
1- خرمای هسته گرفته و چرخ شده را روی حرارت قرار دهید تا كمی نرم شود.
2- كره را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خرما برود. دارچین و زنجبیل را نیز اضافه كرده، مدام هم بزنید تا یكدست و لطیف شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنك شود.
3- آرد را تفت دهید طوری كه بوی خامی آن گرفته شود اما رنگش تغییر نكند به یاد داشته باشید كه آرد را حتما الك كنید.
4- درظرف جداگانهای آرد الكشده را با روغن جامد مخلوط كنید به این ترتیب كه ابتدا روغن جامد را آب كرده سپس آرد را بیفزایید و روی حرارت به مدت 5دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوهای روشن درآید. سپس از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل پودرقند به آن اضافه كنید.
5- دو نایلون تمیز لازم است، سطح نایلون را با روغن مایع چرب كنید تا براق شود، بعد از خنك شدن خرما، آن را روی سطح نایلون قرار دهید و نایلون دوم را رویش بكشید و با وردنه آن را باز كنید. دقت داشته باشید خیلی نازك نشود. (حدود 4 میلیمتر)
6- حلوای آماده شده را روی سطح خرما بریزید و با پشت قاشق آن را پهن كنید. دوباره لایه دوم نایلون را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را یكدست پهن كنید.
7- به وسیله همان نایلون آن را رول كرده و حدود 4ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آن، به اندازه دلخواه برش بزنید و با پودرپسته و نارگیل تزئین كنید.
نكته:
میتوانید با مخلوط این خرما و گردو و دیگر مغزهای دلخواه، به اندازه یك فندق گلولههای كوچك درست كنید و در پودرنارگیل بغلتانید و مانند ترافل استفاده كنید.
پ
نظر کاربران
دستتون درد نکنه خیلی باکلاسه البته من قبلا همینو به صورت گلوله در می آرم و توش گردو می زارم و بعد توی پودر نارگیل غلتش می دم البته فقط از خرما و کره استفاده می کنم بدون آرد
مجله هنر اشپزی هم حلوای رول شده در نان میکادو را آموزش داد.خیلی خوب بود.شماره های قبل هم رول حلوا را آموزش داده بود خیلی عالی بود