۲۹۵۴۷
۱ نظر
۵۰۱۵
۱ نظر
۵۰۱۵
پ

آش ترخینـه

حبوبات را که از شب قبل خیسانده‌اید بپزید. ترخینه را نیز داخل یك كاسه آب ولرم خیس كرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه ۳ تا ۴ عدد پیاز، آماده كنید...


برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  • ترخینه: 5 قرص
  • سبزی آش: یك كیلو
  • نخود، لوبیا چیتی و عدس: 3 پیمانه
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز داغ: به میزان لازم
  • نعناع داغ: به میزان لازم

روش تهیه:

حبوبات را که از شب قبل خیسانده‌اید بپزید. ترخینه را نیز داخل یك كاسه آب ولرم خیس كرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه ۳ تا ۴ عدد پیاز، آماده كنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه كنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمك و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزی‌ها پخته شده و كاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.


نكته:

به ترخینه (ترخنه) هم گفته می‌شود. در روستاهای ایران در فصل فراوانی لبنیات، یك نوع بلغور خشك شده به وسیله دوغ تهیه می‌شود كه برای فصل‌های دیگر آن را نگه می‌دارند و استفاده می‌کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • shahnaz

    میخواستم اول از این همه مطالب پربار از شما تشکر کنم درضمن ازتون میخوام که به غذاهائی که سبزی لازمه همه را چداگانه اسم ببرید ممنون میشوم. چون جوونا که همه نمیدونند که برای کدام آش از کدام سبزی استفاده کنند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج