شله زرد قالبی
برنج را که از شب قبل خیس کردهاید به همراه آب بپزید....
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- آب:۷پیمانه
- برنج: یک و یكدوم پیمانه
- شکر:یک و یكدوم پیمانه
- کره: ۲۰۰ گرم
- زعفران حل شده:۲ قاشق سوپخوری
- نمک:یكچهارم قاشق چایخوری
- پودر هل درصورت تمایل: یك قاشق چایخوری
- گلاب:یكدوم پیمانه
- ژلاتین: دو قاشق سوپخوری
- آب: یكدوم پیمانه
- خلال بادام: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - برنج را که از شب قبل خیس کردهاید به همراه آب بپزید.
2 - در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدود یكدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
۳ - سپس ژلاتین را با یكدوم پیمانه آب به روش بن ماری حل کرده و با شله زرد مخلوط كنید و در قالب مورد نظر بریزید.
4 - پس از خنک شدن بهمدت 3 ساعت در یخچال قرار داده و در ظرف مناسب برگردانید و با خلال پسته تزیین كنید.
نکته:
به جای خلال بادام از خلال پسته هم میتوانید استفاده کنید.
نظر کاربران
خیلی عالیه دستتان هنرمند شما همیشه پرتوان باد.