۲۹۵۳۶
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

شیر برنج شیر عسلی

نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید....


شیر برنج شیر عسلی

شیر برنج شیر عسلی

برترین ها:

مواد لازم
  • برنج: یك پیمانه
  • شیر: ۴ پیمانه یا یك لیتر
  • شیرعسلی: یك پیمانه
  • نشاسته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • قلم دارچین: یك عدد
  • هل: چندعدد، به صورت درسته
  • خامه: ۲۵۰ گرم
  • گلاب: یك‌دوم پیمانه
  • شكر: یك‌دوم پیمانه
  • آب: ۲پیمانه
روش تهیه:

1 . برنج را به همراه 2پیمانه ‌آب و 2پیمانه شیر روی حرارت قرار دهید تا كاملا بپزد و نرم شود.

2. مابقی شیر را اضافه كرده و قلم دارچین و هل درسته را نیز درون ظرف بیندازید.

3. نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید.

4 . وقتی كمی غلیظ شد، شیرعسلی را اضافه كنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد باید توجه كنید كه بعد از جوشیدن، مایع به یك‌سوم ظرف برسد. شما در این مرحله خامه را نیز می‌توانید اضافه كنید و قلم دارچین و هل را از شیربرنج بیرون آورید.

نکته

برای اینكه شیربرنج‌‌تان قالبی شود ، 2 قاشق سوپ‌خوری پودرژلاتین را با یك‌چهارم پیمانه آب محلول كرده و به شیربرنج‌تان اضافه كنید

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج