شیر برنج شیر عسلی
نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید....
برترین ها:
مواد لازم
- برنج: یك پیمانه
- شیر: ۴ پیمانه یا یك لیتر
- شیرعسلی: یك پیمانه
- نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری
- قلم دارچین: یك عدد
- هل: چندعدد، به صورت درسته
- خامه: ۲۵۰ گرم
- گلاب: یكدوم پیمانه
- شكر: یكدوم پیمانه
- آب: ۲پیمانه
1 . برنج را به همراه 2پیمانه آب و 2پیمانه شیر روی حرارت قرار دهید تا كاملا بپزد و نرم شود.
2. مابقی شیر را اضافه كرده و قلم دارچین و هل درسته را نیز درون ظرف بیندازید.
3. نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید.
4 . وقتی كمی غلیظ شد، شیرعسلی را اضافه كنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد باید توجه كنید كه بعد از جوشیدن، مایع به یكسوم ظرف برسد. شما در این مرحله خامه را نیز میتوانید اضافه كنید و قلم دارچین و هل را از شیربرنج بیرون آورید.
نکته
برای اینكه شیربرنجتان قالبی شود ، 2 قاشق سوپخوری پودرژلاتین را با یكچهارم پیمانه آب محلول كرده و به شیربرنجتان اضافه كنید
پ
ارسال نظر