رشته پلو
رنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، ۲دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشتههای خرد شده را به آن اضافه كنید...
- رشته پلویی خردشده: به اندازه ۳ سانتیمتری: ۲پیمانه
- روغن: ۳ قاشق سوپخوری پیاز داغ آماده: ۳ قاشق سوپخوری
- گوشت چرخكرده بیچربی: ۳۰۰ گرم
- كشمش: یكدوم پیمانه
- برنج: ۳پیمانه
- ادویهها شامل نمك، فلفل، دارچین، زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
۱ - برنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، ۲دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشتههای خرد شده را به آن اضافه كنید و بگذارید تا كامل رشتهها نرم شوند و برنج قد باز كند، برنج را آبكش كنید و به صورت دلخواه آن را دم بگذارید.
۲ - برای روی غذا، گوشت چرخكرده را به همراه پیازداغ و ادویهها ورز دهید سپس به صورت گلولههای كوچك قد گردو درآورده و در روغن تفت دهید تا كاملا سرخ شوند، بعد از سرخ شدن آنها را كنار بگذارید.
۳ - كشمش را حدود یك دقیقه درهمان روغن تفت دهید. هنگام سرو غذا مقداری از برنج را زعفرانی كرده و با گوشتهای گرد شده و كشمش تزیین كنید.
نکته
در برخی استان های کشورمان این غذا را تنها باخرمای تفت داده شده و تخم مرغ نیمرو میل میکنند که این منو نیز میتواند پیشنهادی مقوی و سالم برای روز روزهداران که در طول روز انرژی کافی داشته باشد.
ارسال نظر