خوراك مرغ وارنا
شهر توریستی وارنا در بلغارستان، به عنوان یك مركز گردشگری در كنار دریای سیاه شهرت فراوانی دارد. علاوه بر آن مانند تمام شهرهای مشابه، انواع خوراك متنوع و خوشمزه هم در آن سرو میشود.
برترین ها: شهر توریستی وارنا در بلغارستان، به عنوان یك مركز گردشگری در كنار دریای سیاه شهرت فراوانی دارد. علاوه بر آن مانند تمام شهرهای مشابه، انواع خوراك متنوع و خوشمزه هم در آن سرو میشود. مرغ وارنا یكی از آن غذاهایی است كه سس آن با غذاهای دیگری هم سرو میشود. به عنوان یك خوراك سریع، ارزان و خوشمزه یكی از گزینههای افطار است.
مواد لازم برای ۴نفر:
- مرغ: یك عدد، 8 تكه
- پودر آویشن: یك قاشق چایخوری
- كره: 40 گرم
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه، نصفشده
- پیاز بزرگ: یك عدد، ساطوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- سركه قرمز: نصف پیمانه
- رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- ریحان: چند ساقه
- شكر: 2 قاشق چایخوری
- سس خردل: یك قاشق چایخوری
- گوجه متوسط: 3 عدد، خردشده
- قارچ: 200 گرم، ورقهورقه
روش تهیه:
1 - فر را با دمای180 درجه سانتیگراد گرم كنید. روی مرغ، نمك، فلفل و آویشن بپاشید. روغن و كره را در یك تابه روی شعله ملایم گرم كرده و مرغ را 10 دقیقه تفت دهید تا برشته شود. سپس از تابه خارج كنید.
۲ - سیر و پیاز را ۴ دقیقه در تابه تفت دهید. رب را اضافه كرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. سركه، شكر، خردل و قارچ را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. پس از ۵ دقیقه آن را از روی شعله بردارید.
3 - مرغ را در یك ظرف نسوز قرار داده و سس را روی آن بریزید. ظرف را 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تامرغ كاملا بپزد. با برنج سرو كنید.
نكات:
۱ - اگر فر در دسترس ندارید، مرغ را با سس روی شعله ملایم ۴۰ دقیقه با در بسته بپزید.
2 - اگر قصد دارید این سس را جداگانه سرو كنید، آن را روی شعله ملایم 20 دقیقه بپزید و در صورت نیاز كمی آب به آن اضافه كنید.
نظر کاربران
وارنا نام قدیم ورامین بوده است.