۲۹۴۴۳
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

حلـــوای بادامـی

روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید...

حلـــوای بادامـی

حلـــوای بادامـی

برترین ها:

مواد لازم :
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
  • روغن جامد: ۱۲۰ گرم
  • پودر قند: ۲۰۰ گرم
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۱۰۰ گرم
  • پودر زنجبیل: ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

1 - آرد را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید كه آرد نسوزد.

2 - آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط كرده، الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

3 - روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید.

4 - حلوا را داخل یك قالب ریخته و پس از سرد شدن كامل برش دهید یا داخل قالب‌های مونوپورشن اول از كیك اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر كرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.

فوت آشپزی

نیمی از بادام خرد شده را می‌توانید داخل خمیر حلوا ریخته و در صورت خشک بودن حلوا می‌توانید از مقداری روغن مایع برای لطیف‌تر شدن حلوا استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج