۱۵۰۳۸۱۶
۱ نظر
۴۱۴
۱ نظر
۴۱۴
پ

ماجرای درخواست دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه گزارش داد که دیوان کیفری بین المللی درخواستی را به مجارستان جهت بازداشت بنیامین نتانیاهو قبل از ورود وی به بوداپست ارائه کرده بود.

ایسنا: شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه گزارش داد که دیوان کیفری بین المللی درخواستی را به مجارستان جهت بازداشت بنیامین نتانیاهو قبل از ورود وی به بوداپست ارائه کرده بود.

63412823

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که چند ساعت قبل از اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی وارد بوداپست شود، دادگاه کیفری بین المللی در لاهه درخواستی را به مجارستان جهت بازداشت نتانیاهو به اتهام ارتکاب جنایت‌های جنگی در غزه ارائه کرده بود.

این شبکه افزود که دادگاه کیفری دلایل درخواست بازداشت نتانیاهو و لزوم حفظ محرمانگی تدابیر را به مجارستان تشریح کرد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تصریح کرد که درخواست دادگاه لاهه از مجارستان طولانی و مفصل بود و مجارستان را به همکاری فرا می‌خواند.

این شبکه عنوان داشت که دیوان کیفری جنایت‌های نتانیاهو از جمله استفاده از گرسنگی دادن به عنوان یک سلاح در غزه را برای مجارستان تشریح کرد.

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که مجارستان به درخواست دیوان کیفری بین المللی جهت بازداشت نتانیاهو عمل نکرد و خروج خود را از این دیوان اعلام نمود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • الاهوازی

    مجارستان در مسائل حقوق بشری خیلی وقته رفوزه سده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج