۲۹۴۴۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شله زرد

برنج را كه از شب قبل خیس كرده‌اید، همراه آب بپزید...

شله زرد

شله زرد

برترین ها:

مواد لازم :
  • آب:۱۰ پیمانه
  • برنج: یك پیمانه
  • شكر: ۲ پیمانه
  • كره:۲۵۰ گرم
  • زعفران حل شده:۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر هل درصورت تمایل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • گلاب: یك پیمانه
  • خلال بادام و پسته: به میزان لازم

روش تهیه

1 - برنج را كه از شب قبل خیس كرده‌اید، همراه آب بپزید.

2 - در اواسط پخت، شكر را اضافه كرده و در اواخر پخت حدودا یك‌دوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و كره را اضافه كنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

3 - آن را در ظرف زیبایی بریزید و با خلال بادام، خلال پسته و دارچین تزیین كنید.

فوت آشپزی:

برای پخت بهتر شله‌زرد در انتهای پخت به مدت 20 دقیقه روی در قابلمه دم‌کنی بگذارید تا بهتر جا بیفتد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج