فرنـى
شیر سرد را با شكر و آرد برنج تركیب كنید، روی حرارت قرار دهید، سپس مرتب هم بزنید تا شیر گرم شود...

برترین ها:
مواد لازم:
- شیر: ۲ پیمانه
- آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
- شكر: ۴ قاشق سوپخوری
- گلاب: یك قاشق سوپخوری
- هل ساییده شده:یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
شیر سرد را با شكر و آرد برنج تركیب كنید، روی حرارت قرار دهید، سپس مرتب هم بزنید تا شیر گرم شود. بعد از گرم شدن شیر، حرارت را كم كرده و هم زدن را ادامه دهید تا كمی غلیظ شود. بعد از به غلظت رسیدن، گلاب و هل را اضافه كنید و از روی حرارت برداشته، مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. فرنی را پس از سرد شدن با دارچین و پودر پسته تزیین كنید.
نکته:
اگر طعم گلاب را دوست ندارید، می توانید از طعم دهنده های دیگر استفاده کنید.
نظر کاربران
من عاشششششششششقشم مخصوصا با مرباء گل محمدي. البته به شرطي با مربا حال ميده كه ديگه توش شكر نريزيم.
بسیارخوب وعالی است