سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی
تهیه سوپ سرد نیاز كشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین كشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته میشود، سپس سرد میشود.
برترین ها: تهیه سوپ سرد نیاز كشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین كشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته میشود، سپس سرد میشود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد نیاز غذایی بدن شما را تامین كرده و در عین حال اشتهای شما را برای صرف شام زیاد میكند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- اسفناج: 500 گرم، ساطوری
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
- لیمو ترش: یك عدد
- خامه: یك پیمانه
- شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری
- پنیر موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه كرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید.
۲ - پیاز و اسفناج را با كمك گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه كرده و با شعله ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
۳ - خامه و لیموترش را اضافه كرده و سوپ را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید تا سرد شود.
۴ - خیار، شوید و پنیر را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
ارسال نظر