۲۹۳۹۳
۱ نظر
۵۰۴۶
۱ نظر
۵۰۴۶
پ

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم. این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها است که به روش‌های گوناگون درست می‌شود.

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم. این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها است که به روش‌های گوناگون درست می‌شود.

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی: ۶عدد
  • گوشت سردست یا گردن یا قلوه‌گاه گوسفندی: ۳۵۰ گرم
  • عدس: یك‌دوم پیمانه
  • برنج: یك‌چهارم پیمانه
  • بلغور گندم: یك‌هشتم پیمانه
  • پیازداغ و سیرداغ: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • كشك: ۲۰۰ گرم
حلیم بادمجان

روش تهیه:

۱ - بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی‌ آنها گرفته شود، سپس آنها را در روغن سرخ كنید.

۲ - گوشت را با مقداری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، سپس عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اجازه دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد.

۳ - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت‌كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار شود.

۴ - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اجازه دهید تا با هم بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.

نكته:

۱ - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.

۲ - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.

۳ - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.
حلیم بادمجان با لوبیا سفید!

مواد اولیه:

  • بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • گوشت سر دست: ۱ کیلوگرم
  • لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • کشک سائیده: ۲ تا ۳ پیمانه
  • روغن: ۳۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
حلیم بادمجان

طرز تهیه:

۱.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.

۲.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

۳.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.

۴.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فکر کنم غلط تایپی در این متن وجود دارد بجای لوبیا سبز باید لوبیا سفید باشد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج