پنه آلفردو
ابتدا پنه را آبكش كرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهیتابه ریخته و شعله را روشن کرده...

برترین ها:
مواد لازم:
- پنه: به میزان لازم
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۴۰ گرم
- شیر: ۲۰ گرم
- پنیر رندهشده: ۱۰ گرم
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- برگ ریحان تازه: به مقدار كمی
روش تهیه:
ابتدا پنه را آبكش كرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهیتابه ریخته و شعله را روشن كرده و وقتی كه سس ما خوب حرارت خورد، قارچ، پنه، نمك و فلفل را به آن افزوده و میگذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس غذا را در بشقابی كشیده و با پنیر پارمزان و برگ ریحان تازه تزئین میكنیم.
ارسال نظر