۲۹۳۹۰
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

پنه آلفردو

ابتدا پنه را آبكش كرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهی‌تابه ریخته و شعله را روشن کرده...

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم:
  • پنه: به میزان لازم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۴۰ گرم
  • شیر: ۲۰ گرم
  • پنیر رنده‌شده: ۱۰ گرم
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • برگ ریحان تازه: به مقدار كمی

روش تهیه:


ابتدا پنه را آبكش كرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهی‌تابه ریخته و شعله را روشن كرده و وقتی كه سس ما خوب حرارت خورد، قارچ،‌ پنه، نمك و فلفل را به آن افزوده و می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس غذا را در بشقابی كشیده و با پنیر پارمزان و برگ ریحان تازه تزئین می‌كنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج