حلوای گل محمدی
روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند....
برترین ها:
مواد لازم :
- كره: ۳۵۰ گرم
- آرد: ۵۰۰ گرم
- روغن مایع: ۱۵۰ گرم
- عسل: ۳ قاشق سوپخوری
- پودر قند: ۲۸۰ گرم
- پودر گل محمدی: یك پیمانه
- هل: یك قاشق چایخوری
- گلاب: یك پیمانه
- بادام پودر شده: یك پیمانه
طرز تهیه:
۱ - روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.
۲ - پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.
۳ - مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.
۴ - وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد بهصورت خمیر درآید.
۵ - میتوانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
نظر کاربران
خیلی عالیه