آش رشته
حبوبات را از شب قبل خیس كنید، سپس آب آن را عوض كرده و بپزید....
برترین ها:
مواد لازم :
- رشته: ۳۰۰ گرم
- آرد: ۲ قاشق سوپخوری
- نخود، لوبیاچیتی و عدس جمعا: ۲ پیمانه
- سبزیآش پاك كرده: یك كیلو
- آب قلم: ۴ پیمانه
- كشك: ۳ پیمانه
- پیاز داغ: ۳ پیمانه
- سیر داغ: یكدوم پیمانه
- نعناع داغ: به میزان لازم
- نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
حبوبات را از شب قبل خیس كنید، سپس آب آن را عوض كرده و بپزید. پس از نرم شدن و پختن حبوبات آب قلم را به همراه زردچوبه، نمك، فلفل، دارچین و سبزی ساطوری شده اضافه كنید. پس از ۱۰ دقیقه رشته را اضافه كنید. آنگاه آرد را در یك پیمانه آب سرد حل كرده و در آش بریزید و اجازه دهید جا بیفتد. در انتهای پخت كشك را در آبجوش حل كرده و به آش اضافه كنید. پس از چند جوش حرارت را خاموش كرده، سپس آش را در ظرف موردنظر بكشید و روی آن را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و كشك تزیین كنید.
فوت آشپزی
اگر میخواهید آش خوشمزهتری داشته باشید از پیاز داغ فراوان برای داخل آش استفاده کنید.
پ
ارسال نظر