مـرغ قـالبـی
تخممرغها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید...
برترین ها:
مواد لازم :
- سینه مرغ پختهشده: ۲ عدد
- ماست: یكدوم پیمانه
- آب لیموترش: ۳ قاشق سوپخوری
- بکینگپودر: یك و یكدوم قاشق چایخوری
- زعفران ساییده شده: یك قاشق سوپخوری
- تخممرغ: ۷ عدد
- پیاز نگینی سرخ شده: یكدوم پیمانه
- برنج آبکش شده: ۴ پیمانه
- پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی نگینی خردشده: یك پیمانه
- فلفل دلمهای خردشده: یكچهارم پیمانه
- روغن مایع: یكدوم پیمانه
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
روش تهیه:
سینه مرغ را به صورت برشهای باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.
تخممرغها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آمادهشده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
مواد لازم سس:
- آب مرغ: یك پیمانه
- کره: ۶۰ گرم
- آرد: یك قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپخوری
- جوز هندی: یكچهارم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه سس:
کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجهفرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.
نظر کاربران
ببخشید این پنیر گودا رو کی اضافه می کنیم؟
ای ول
بجای پنیرگوداجایگزینی داریم یانه؟!طعمش فرق میکنه بدون پنیر؟!
برنج ومرغ بایدپخته باشدبعدمخلوط کنیم