۲۹۳۳۱
۴ نظر
۵۰۰۹
۴ نظر
۵۰۰۹
پ

مـرغ قـالبـی

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید...

مـرغ  قـالبـی

مـرغ  قـالبـی

برترین ها:

مواد لازم :
  • سینه مرغ پخته‌شده: ۲ عدد
  • ماست: یك‌دوم پیمانه
  • آب لیموترش: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • بکینگ‌پودر: یك و یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • زعفران ساییده شده: یك قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۷ عدد
  • پیاز نگینی سرخ شده: یك‌دوم پیمانه
  • برنج آبکش شده: ۴ پیمانه
  • پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی نگینی خرد‌شده: یك پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای خردشده: یك‌چهارم پیمانه
  • روغن مایع: یك‌دوم پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را به صورت برش‌های باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آماده‌شده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.

مواد لازم سس:
  • آب مرغ: یك پیمانه
  • کره: ۶۰ گرم
  • آرد: یك قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • جوز هندی: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه سس:

کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ببخشید این پنیر گودا رو کی اضافه می کنیم؟

  • بدون نام

    ای ول

  • بدون نام

    بجای پنیرگوداجایگزینی داریم یانه؟!طعمش فرق میکنه بدون پنیر؟!

  • بدون نام

    برنج ومرغ بایدپخته باشدبعدمخلوط کنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج