سوپ آلبالو، یک اتفاق مَلَس مجار!
تحفه مجارستان است و یكی از غیرمتعارفترین غذاهای سرد است. در نگاه اول با ذائقه ایرانی ناسازگار است، اما اگر مقدار شكر را كم بگیرید طعم آن ملس شده و برای ایرانیهای مشكلپسند قابل تحمل میشود.
برترین ها: تحفه مجارستان است و یكی از غیرمتعارفترین غذاهای سرد است. در نگاه اول با ذائقه ایرانی ناسازگار است، اما اگر مقدار شكر را كم بگیرید طعم آن ملس شده و برای ایرانیهای مشكلپسند قابل تحمل میشود. برای غلیظ كردن این سس مانند تمام سوپهای میوه از آرد استفاده میشود. روزهدارانی كه اهل گیاهخواری هستند به طور قطع از خوردن این سوپ لذت میبرند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- آرد: یك قاشق غذاخوری
- خامه سفت: نصف پیمانه، 120 میلیلیتر
- نمك: یكدوم قاشق چایخوری
- پودر قند: یك قاشق چایخوری
- آلبالوی بیهسته: 200 گرم
- آب: 800 میلیلیتر
- شكر: 30 گرم
1 - آرد، خامه، نمك و شكر را به خوبی با هم مخلوط كنید.
2 - آلبالوها را در آب ریخته و همراه شكر 10 دقیقه روی شعله متوسط بپزید.
3 - قابلمه را از روی حرارت برداشته و 2 قاشق غذاخوری از آب آن را كنار بگذارید. 2 قاشق غذاخوری دیگر از آب آن را با مایه آرد و خامه مخلوط كرده و سپس تمام آن را داخل سوپ بریزید.
4 - قابلمه را روی شعله برگردانده و 10دقیقه دیگر آن را بپزید.
5 - سوپ را از روی شعله برداشته و با در بسته كنار بگذارید تا سرد شود.نمك و شكر آن را اندازه كرده و با خامه و آبآلبالو كنار گذاشتهشده، تزیین كرده و سرو كنید و 2 قاشق غذاخوری آب سوپ كنار گذاشته را روی سوپ داده و تزیین كنید.
نکته:
1 - اگر دوست دارید سوپ شیرینتر باشد، مقدار شكر را به 50 گرم افزایش دهید.
2 - اگر مایلید سوپ ترشتر باشد، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه كنید.
3 - پخت آلبالو از زمان آغاز به جوشیدن 10دقیقه زمان میبرد.
ارسال نظر