این دستور آشپزی به عنوان سحری خیلی طرفدار دارد
از غذاهای لذیذ مسلمانان هند كه به عنوان سحری نیز طرفداران فراوان دارد. طبخ این غذا به شمال هند، یعنی كشمیر بازمیگردد. آشپزی شمال هند تركیبی از آشپزی پاكستان، افغانستان و منطقه كشمیر است.
برترین ها: از غذاهای لذیذ مسلمانان هند كه به عنوان سحری نیز طرفداران فراوان دارد. طبخ این غذا به شمال هند، یعنی كشمیر بازمیگردد. آشپزی شمال هند تركیبی از آشپزی پاكستان، افغانستان و منطقه كشمیر است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- میگو: 500گرم، پاككرده
- سیر رندهشده: 2 قاشق چایخوری
- زنجبیل رندهشده: 2 قاشق چایخوری
- کرم ماسالا: یك قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
- لیمو ترش: یك عدد
- نمك: یك قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: یك قاشق چایخوری
- پودر سوخاری: 100 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- آرد ذرت: 4تا6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- سیر، زنجبیل، آبلیمو، نمك و ادویه را با هم مخلوط كرده و میگوها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.
۲- تخممرغها را بزنید تا یكدست شود، كمكم آرد ذرت را به آن اضافه كنید تا به شكل خمیر یكدست و شلی درآید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۳- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. مقدار آن باید به اندازهای باشد كه میگوها در آن شناور باشد.
۴- میگوها را در مایه تخممرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ كنید. مدت زمان سرخ كردن حدود ۴ دقیقه یا تا زمانی است كه روی آن طلایی و ترد شود.
نكات:
۱- آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.
۲- به جای میگو از مرغ نیز میتوانید استفاده كنید.
۳- اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، به جای آن از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده كنید.
نظر کاربران
salam to dastoor pokht poodre sokhario ja andakhtin lotfan tashih befar mayeen mamnoon
پاسخ ها
عزیزم مورد 4 رو دوباره بخون