یک دستور غذایی ساده برای پرانرژیبودن در روزهای رمضان
این خوراك اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده كنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهرهمند شوید.
برترین ها: سفره افطاری در هر یك از كشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن كشور متفاوت است. البته با توجه به اینكه ماه مبارك رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش، مواد غذایی نیز بر حسب فصل متغیر است. این خوراك اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده كنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهرهمند شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- رطب: 20 عدد
- خامه فرمگرفته: نصف پیمانه
- رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری
- مغز خشكبار: یكچهارم پیمانه، نیمكوب
- عسل: یك یا2 قاشق غذاخوری
1- رطبها را شسته و در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به كمك دسته قاشق چایخوری هسته آنها را خارج كنید، طوری كه باز نشوند.
2- داخل رطبها را با خشكبار نیمكوب پر كرده و در یك بشقاب كوچك روی هم بچینید.
3- به كمك قیف خامه را روی رطب پخش كنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به كمك قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.
نكتهها:
1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و... برای این دسر بسیار مناسب است.
2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر كاكائو و كنجد نیز میتوانید برای تزیین استفاده كنید.
3- برای تهیه خامه فرمگرفته، خامه پاكتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت كم و در یك جهت آن را هم بزنید، این كار را تا زمانی ادامه دهید كه اگر روی آن دست كشیدید، رد دستتان روی آن بماند.
نظر کاربران
واي قلبم گرفت
كي ميتونه اينو بخوره !!!
خوندم جوش زدم وای به این که بخورم.