چیزکیک خرما و گردو: شیرینی خرمایی- گردویی
ابتدا قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را ذوب کرده و با بیسکویت و پودر دارچین مخلوط کرده و کف قالب برس کنید...
برترین ها:
مواد لازم:
- بیسکویت شکلاتی: 300 گرم
- کره: 150 گرم
- پودر دارچین: یك و یكدوم قاشق سوپخوری
- پنیرخامهای: 350 گرم
- شکر: یكسوم پیمانه
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- خامه فرمگرفته: 350 گرم
- پودر ژلاتین: یك و یكدوم قاشق سوپخوری
- آب: یكدوم پیمانه
- خرما: 200 گرم
- گردو: 120 گرم
مواد لازم رویه:
- شیره خرما: یك پیمانه
- آرد ذرت: 4 قاشق چایخوری
- ژلاتین: یك قاشق سوپخوری
- آب: یكچهارم پیمانه
روش تهیه:
ابتدا قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را ذوب کرده و با بیسکویت و پودر دارچین مخلوط کرده و کف قالب برس کنید. قالب را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا بیسکویت خودش را بگیرد. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید، سپس آن را به روش بنماری (روش حل غیرمستقیم ژلاتین روی حرارت آبجوش) حل کرده، سپس پنیر خامهای، شکر و وانیل را در کاسهای با همزن برقی بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس خامه فرمگرفته و ژلاتین حل و خنک شده را به آن اضافه کرده، در پایان گردو و خرمای خرد شده را به مایه پنیری اضافه کنید و کمی هم زده تا یکدست شود. مایه را درون قالب، روی بیسکویتها قرار دهید و دوباره قالب را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس مواد رویه را آماده کنید و روی مواد پنیری بریزید و با تکههای گردو روی آن را تزیین کنید و ۸ ساعت دیگر درون یخچال قرار دهید.
روش تهیه رویه:
ابتدا ژلاتین را به روش بنماری حل کنید. شیره خرما و آرد ذرت را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار داده و مرتب هم زده تا با هم مخلوط و کمی غلیظ شود. سپس ژلاتین را به مواد اضافه کنید، پس از اینکه کمی خنک شد، مواد را روی لایه قبل بریزید.
نظر کاربران
vay che khoshmaze
ممنون ظاهرش که خیلی خوشمزست خودتون خوردید تاحالا؟؟؟ههههههه
آخه سلیقتون سر مانتو خیلی شبیه من بود .اگه خوشمزست درست کنم ممنون