روشهای از بین بردن بوی بدِ مرغ
اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.
یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره می کنیم:
۱- مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.
۲- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.
۳- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.
۴- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.
۵- در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.
۶- یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.
۷- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.
نظر کاربران
عالی بود دستون درد نکنه فردا مهمان داشتم میخواستم کباب کنم نمیدونستم.چه جوری کباب هام خوشمزه تر بشن
عزیزم بوی "زهم " نه ... بوی "ضخم"
هیچ چیز مثل آب پرتقال بوی بد مرغ را از بین نمیبره و اصلاً در آخر کار معلوم نمیشه که از این میوه استفاده شده .برای دو ران و یک سینه آب دو پرتقال بزرگ و یا چهار پرتقال کوچک کافیه .و یا هویج استفاده کنید و یا ساقه های کرفس
مرسی امیدوارم که مطالبتون کارساز باشه
حالا شما بخونش زحم
در انتخاب مرغ خوب دقت کنید تا مجبور به استفاده از افزودنی برای زدودن بوی تعفن اون نباشید !
من کلی بوی بد مرغهای شیراز رو تحمل کردم و استفاده از پیاز و غیره فقط تا حدی کارساز بود .
تا نهایتا به مرغ شرکت آوا پروتئین پایتخت تهران که توی فروشگاه کوروش خریداری کرده بودم رسیدم .
باور کنید الان حتی پیاز هم نزنم بوی تعفن و بدی نمیده .
مواد اولیه در آشپزی واقعا حرف اول رو میزنن .
سلام شوهرمن خیلی به بوی ضخم حساسه .دلیش اینه که وقتی مرغ روسرخ میکنیم نبایدخونی ازمرغ خارج بشه .من هرکاری کردم نمیشه میشه راهنمایی کنین
سلام ما مازندرانیا مرغ رو نمک و زرد چوبه میزنیم کامل سرخش میکنیم بعد پیاز رو تفت میدیم ورب رو تفت میدیم ادویه وهل وکمی زیره وزعفرون اضافه میکنیم طعم فوق العاده ای میگیره
از هویج و فلفل دلمه ای و زنجبیل وپیاز باهم استفاده کنید بوی ضخم مرغ از بین میره البته تو ادویه هم حتما فلفل سیاه و زرچوبه بریزید
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون
با سلام اول مرغ را بشویید ابکش کنید داخل ظرف بریزید اب اضافه کنید هویج فلفل دلمه پیازساقه کرفس خورد شده به ان اضافه کنید سپس پیاز رنده فلفل سیاه زرد چوبه رب گوجه ای راکه از قبل با هم مخلوط وسرخ کردیم را به ان اضافه میکیم با این پخت مرغ بوی ضخم نمیدهد و خوشمزه میشود
اول پوست مرغ و جدا کنید بعد خوب بشورید بزارید ۱۰ دقیقه اب پز بشه و داخل اب نمک و زردچوبه و زرچوبه بریزید بعد کلا اب و بریزید بیرون و ظرف و بشویید
داخل قابلمه پیاز ریز شده را با مرغ اب پز شده تف بدید و زردچوبه فلفل قرمز نمک یکم زنجبیل بریزید و اگر دوست دارید رب بریزید و تفت بدید در اخر اب جوشیده تا یکم بالای مرغ بریزید بعدش ابلیمو و یکم زعفران بریزید و یک حبه سیر رنده شده روی مخلوط بریزید بزارید اب جوش بیاد بعد زیر قابلمه رو کم کنید و درب قابلمه رو بگذارید زمانی که مرغ پخته شده و ابش به ته رسید یک قطره گلاب بریزید میشه یک مرغی با طعم مجلسی و لذت بخش و طعم متفاوتی پیدا میکنه موفق باشید