بستنى توتفرنگى
توتفرنگیها را شسته داخل دستگاه مخلوطكن بریزید تا صاف و یكدست شود. پودرشكر و آبلیمو را اضافه كرده، مخلوط كنید....
برترین ها:
مواد لازم
- توتفرنگی: ۵۰۰ گرم
- پودرشكر: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یكدوم لیمو
- خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
روش تهیه
توتفرنگیها را شسته داخل دستگاه مخلوطكن بریزید تا صاف و یكدست شود. پودرشكر و آبلیمو را اضافه كرده، مخلوط كنید و سپس داخل صافی بریزید و پوره صاف شده را بگذارید تا خنك شود. داخل یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود و پس از مخلوطكردن آن با خامه داخل ظرف مخصوص دستگاه بستنیساز بریزید تا كاملا فرم بگیرد و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید.
فوت آشپزی
در صورت در دسترس نبودن دستگاه بستنیساز، بستنی را داخل ظرفی در فریزر قرار دهید و پس از 2 ساعت از فریزر خارج کرده و با قاشق فلزی هم بزنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید. پس از یک ساعت دوباره این کار را تکرار کنید
ارسال نظر