نان صبحانه شكلاتى
باقی آرد را افزوده و خوب با دست ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید. شكلات را اضافه كنید....
برترین ها:
مواد لازم:
- مایه خمیر: ۷ گرم
- شیر ولرم: ۴۵۰ میلیلیتر
- كره ذوب شده: ۱۲۰ گرم
- نمك: یك قاشق چایخوری
- شكلات چیپسی ریز: ۲۰۰ گرم
- آرد نان: ۷۰۰ تا ۸۵۰ گرم
- تخممرغ: یك عدد
- خامه: یك قاشق سوپخوری
- شكر: ۶۰ گرم
روش تهیه:
1 - در ظرفی مناسب، مایه خمیر را با یكدوم پیمانه شیر مخلوط كرده و روی آن را بپوشانید و در جای گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.
2 - باقیمانده شیر، شكر، نمك و نیمی از كره را مخلوط كنید، مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی مقداری از آرد را (حدود 140 گرم) به مواد اضافه كنید.
3 - باقی آرد را افزوده و خوب با دست ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید. شكلات را اضافه كنید. خمیر را به مدت 10دقیقه به صورت رفت و برگشت ورز دهید یا اینكه 150 ضربه به میز بزنید. خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و یك ساعت استراحت دهید.
4 - پس از استراحت 10ثانیه خمیر را ورز دهید. بلافاصله چانههای 50 گرمی درست كرده و در سینی فر قرار دهید، روی آنها را حوله خشك انداخته و 20 دقیقه استراحت دهید. تخممرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به عنوان رومال روی نانها بریزید. سپس در فر 180درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه قرار دهید.
پ
ارسال نظر