پیتزاى مخلوط
سس را روی خمیرها ریخته و مواد را بنا به سلیقه خود روی آنها قرار دهید، كمی پنیر زیر و مابقی را روی مواد ریخته ...
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- خمیر پیتزا: یكدوم واحد
- پیاز كوچك: یك عدد، ساطوریشده
- فلفل دلمهای: یك عدد، ساطوریشده
- قارچ: ۱۰۰ گرم، ورقهورقهشده
- سوسیس كوكتل: ۲ عدد، حلقهحلقهشده
- ساسج ایتالیایی: ۵۰ گرم
- پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم، رنده شده
- سس گوجهفرنگی: یكچهارم پیمانه
روش تهیه:
1- برای تهیه این پیتزا روش خاصی وجود ندارد. همانطور كه در تصویر میبینید خمیرها پس از پهن شدن به صورت نواری، لولهای و قالب زده برش خوردهاند.
2- سس را روی خمیرها ریخته و مواد را بنا به سلیقه خود روی آنها قرار دهید، كمی پنیر زیر و مابقی را روی مواد ریخته و كمی با دست فشار دهید تا مواد به خمیر بچسبد اما خمیر شكل خود را از دست ندهد.
3- نكته مهم در تهیه این پیتزا آن است كه خمیرها را براساس اندازه طبقهبندی كرده و هرگروه را با هم در یك سینی بچینید، چون زمان پخت آنها با هم متفاوت است. پیتزاها را در دمای 200 درجه سانتیگراد در فر بپزید و هنگامی كه پنیر كمی آب و دور خمیر برشته شد، پیتزاها را خارج كنید. بدیهی است كه پیتزاهای كوچك زودتر میپزند، پس اگر سینیها را همزمان در فر قرار میدهید، سینی پیتزاهای كوچك را در طبقه وسط و دیگری را یك طبقه پایینتر بگذارید.
پ
نظر کاربران
mamnon babate web lageton