مـرغ كاری به سبك تایوانی
زیره و پودر خردل را به روغن باقی مانده اضافه كنید. حدود یك دقیقه تفت دهید تا صدای جلز و ولز بدهند...
برترین ها: زردچوبه یكی از موادی است كه تاثیر آن در پیشگیری و درمان سرطان و آلزایمر ثابت شده است. اما جدای از این خواص، نمیتوان از رنگ فوقالعادهای كه به غذا میدهد هم صرفنظر كرد. این غذا را با برنج قهوهای یا سفید میل كنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
- ران مرغ بدون استخوان: حدود 500 گرم
- زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
- تخم خردل: 2 قاشق چایخوری
- پیاز بزرگ ریز خرد شده: یك عدد
- زنجبیل تازه پوست كنده و پوره شده
- زردچوبه: یك قاشق غذاخوری
- پودر زیره: یك قاشق غذاخوری
- آب گوجه: 3 لیوان
- عصاره مرغ: سهچهارم پیمانه
- چوب دارچین: یك عدد
- شیر نارگیل: یک قوطی
- آب لیموترش تازه: یك قاشق چایخوری
- عصاره افرا خالص: یكدوم قاشق چایخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- گشنیز خرد شده : به میزان لازم
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ سانتی) تنظیم كنید. در یك قابلمه بزرگ، روغن را داغ كنید و رانهای مرغ را دوتا دوتا اضافه كنید و آرام سرخ كنید تا قهوه ای روشن شوند. از قابلمه خارج كنید. زیره و پودر خردل را به روغن باقی مانده اضافه كنید. حدود یك دقیقه تفت دهید تا صدای جلز و ولز بدهند. پیاز، زنجبیل، زردچوبه و پودر تخم گشنیز را اضافه كنید. اگر روغن كم شده، كمی روغن اضافه كنید. حدود ۳دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. بعد گوجهها و مخلفاتش را هم به مخلوط اضافه كنید.مرغها را در این سس بخوابانید و با قاشق سس را روی مرغها بریزید. چوب دارچین را هم در سس بیاندازید و بگذارید تا قل بزند. در قابلمه را بگذارید و حرارت را كم كنید. ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و گهگاه آن را هم بزنید.شیر نارگیل را اضافه كنید. در آن را ببندید و بگذارید تا چند دقیقه دیگر هم بپزد تا مرغها كاملا مغزپخت شوند. چوب دارچین را درآورید و آب لیمو و عصاره افرا را اضافه كنید. در آخر نمك و فلفل را به دلخواه اضافه كنید. با گشنیز تازه سرو كنید. این غذا را می توانید مثل خورش روی برنج بریزید یا با بروكلی بخارپز میل كنید.
هر وعده از این غذا شامل موارد زیر است:
۲۵۶ كیلوكالری
15 گرم پروتئین
۱۸ گرم چربی (۱۴ چربی اشباع، صفرگرم چربی ترانس)
14 گرم كربوهیدرات
۲گرم فیبر
381 میلیگرم سدیم
نظر کاربران
چراهنوز مشکل صفحه آشپزیتون حل نشده :((((((