۲۷۹۰۶۵
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

«سالاد قیسی و بلغور» را برای شام امتحان کنید

سالاد آلوقیسی و بلغور یک سالاد متفاوت با طعمی خاص است. طعمی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشید. این سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد دیگر به‌عنوان یک شام سبک و مقوی استفاده می‌شود.

مجله آشپزی مثبت: سالاد آلوقیسی و بلغور یک سالاد متفاوت با طعمی خاص است. طعمی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشید. این سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد دیگر به‌عنوان یک شام سبک و مقوی استفاده می‌شود.

«سالاد قیسی و بلغور» را برای شام امتحان کنید

مواد لازم براي ۶ نفر

  • ۲ پیمانه بلغور گندم
  • ۲ /۱ ۱ پیمانه آب
  • ۴ /۳ پیمانه آب‌لیمو
  • ۴ /۱ پیمانه آب‌پرتقال
  • ۲ ق س عسل
  • ۱ ق چ پوست لیموی رنده شده
  • ۱ ق چ پودر زیره
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۲ /۱ ق ج پودر دارچین
  • ۲ /۱ پیمانه روغن‌زیتون
  • ۱ پیمانه آلو قیسی
  • ۱ پیمانه پرتقال خرد شده
  • ۳ /۱ پیمانه نعنای تازه خرد شده
  • ۳ /۱ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • ۳ /۱ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
  • ۳ /۱ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ پیمانه مغز پسته

طرز تهیه:

1. ابتدا بلغور را به مدت 1 ساعت خیس کنید. در یک قابلمه بلغور را با آب و 2/1 پیمانه آب‌لیمو بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بلغور بپزد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. آلو را بعد از شستن و شو در یک کاسه خیس کنید.

2. آب‌پرتقال را همراه با بقیه آب‌لیمو، عسل، پوست لیموی رنده شده،پودر زیره، دارچین و مقدار لازم نمک ، فلفل و روغن زیتون داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

3. حالا در یک ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تکه‌های پرتقال، نعنا، گشنیز، جعفری ، پیاز خرد شده و مغز پسته را باهم مخلوط کنید. سسی را هم که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج