پیروک گلابی
تارتِ «تار و پودی» با گلابی!
پیروک گلابی تقریبا نوعی تارت است که درون آن از کمپوت گلابی استفاده شده است. در این مطلب هم طرز تهیه خمیر تارت و هم طرز تهیه کمپوت گلابی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- کره: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- آرد سفید: ۲ و ۴/۱ پیمانه
- پودر شکر: ۴/۱ پیمانه
- گلابی: ۵ عدد
- کشمش: ۳ قاشق سوپخوری
- بادام پودر شده: ۴/۱ پیمانه
- آب سرد: ۸/۱ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
- گردوی نگینی خرد شده: ۸/۱ پیمانه
مواد زرینه:
- زرده تخممرغ: 1 عدد
- شیر: 1 قاشق سوپخوری
- زعفران آب زده: 1 قاشق چایخوری
- کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. کره، آرد سفید، بیکینگپودر، پودر شکر و بادام پودرشده را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و حالت خرده نان پیدا کند.
۲. سپس تخممرغها و آب سرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر درست شود. سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.بعد از آن دو سوم خمیر را درون قالب تارت پهن کنید.
۳. از مخلوط کمپوت گلابی، کشمش و گردوی خرد شده بریزید.سپس از باقیمانده خمیر، نوار و رشتههای باریک درست کنید و به صورت تار و پود و حالت چهارخانه کنار هم قرار دهید. میتوانید یک رشته هم دور قالب قرار دهید و از مواد زرینه روی آن بمالید و کنجد بپاشید.
طرز تهیه زرینه:
زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را با هم مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.
کمپوت گلابی:
۱. گلابیها را پوست کنده، رنده کنید و همراه دارچین و کره روی حرارت به مدت ۴ الی ۵ دقیقه تفت دهید تا گلابیها کمی نرم شود. سپس بین پیروک قرار دهید.
۲. درصورت دلخواه میتوانید یک قاشق سوپخوری شکر قهوهای به گلابیها اضافه کنید.
۳. پیروک آماده شده را به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، سپس از فر خارج کنید و به مدت ۱ ساعت در محیط قرار دهید و بعد از ۵ ساعت قرار دادن در یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید.
۴. پیروک گلابی را میتوانید درون ظرف دردار به مدت یک هفته نگهداری کنید.
ارسال نظر