خاگینه موز
در این خاگینه به جای موز رنده شده میتوانید از اسانس موز هم استفاده كنید. زمان پخت هر قسمت از خاگینه كمتر از یك دقیقه است. پس مواظب باشید!
برترین ها: در این خاگینه به جای موز رنده شده میتوانید از اسانس موز هم استفاده كنید. زمان پخت هر قسمت از خاگینه كمتر از یك دقیقه است. پس مواظب باشید!
مواد لازم:
- آرد: ۴ قاشق سوپخوری
- تخممرغ: ۴عدد
- ماست: ۴ قاشق سوپخوری
- شیر: یك قاشق سوپخوری
- موز: یك عدد رنده شده
- بكینگپودر: یك قاشق مرباخوری
- وانیل: به میزان لازم
مواد لازم برای شربت:
- شكر: ۲پیمانه
- آب: یك پیمانه
- زعفران حل كرده: یك قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1 - تخممرغ را بزنید و سپس وانیل و شیر را اضافه كنید.
۲ - و ماست را با هم مخلوط كنید تا صاف شود و به مواد بالا اضافه كنید.
3 - آرد را اضافه كنید و هم بزنید تا یكدست شود.
۴ - موز را اضافه كنید.
5 - درون تابه را چرب کرده مثل كرپ دوطرف آن را سرخ كنید.
۶ - خاگینه داغ را درون شیره ولرم انداخته و مثل گل بپیچید.
روش تهیه شربت:
برای شربت شكر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و قوام آید. سپس از روی حرارت بردارید و زعفران را اضافه كنید.
ارسال نظر