پیتــــزاى بـادمـــجان و اسفـنـــاج
سیر یا زنجبیل را با سس مخلوط كنید. بادمجانها را روی سینی فر قرار داده و دوطرف آن را با روغن چرب كنید.....
سس گوجهفرنگی: 4 قاشق غذاخوری
سیر یا زنجبیل رنده شده: یك قاشق غذاخوری
بادمجان متوسط: یك عدد، حلقهحلقه شده با پوست
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج پخته: 120 گرم
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
روش تهیه:
۱- یك واحد خمیر را نصف كرده و هر كدام را جداگانه پهن كنید.
۲- سیر یا زنجبیل را با سس مخلوط كنید. بادمجانها را روی سینی فر قرار داده و دوطرف آن را با روغن چرب كنید و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا هر دوطرف آن برشته شود.
۳- سس را روی خمیر پخش كرده و اسفناج را روی آن بگذارید. بادمجان را روی آن قرار داده و پنیر موتزارلا را با دست تكهتكه كرده و روی پیتزا پخش كنید.
۴- پیتزا را آنقدر در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا اطراف خمیر طلایی شود. اگر میخواهید آن را روی منقل تهیه كنید دوطرف خمیر را چرب كرده و روی توری گذاشته و روی منقل روشن قرار دهید.
۵- پس از ۵ دقیقه به كمك چنگال خمیر را برگردانید، سس را روی آن پخش كرده و مواد را روی آن بچینید و پس از ۵ دقیقه یا زمانی كه خمیر پخت، آن را برداشته و سرو كنید.
فوت آشپزی:
به جای پنیر موتزارلا میتوانید از پنیر فتا استفاده كنید.
ارسال نظر