كیك ژلهای میوهای
كرم را درون بشقاب پهن كنید تا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس برای وسط كیك استفاده كنید....
- آرد: 300 گرم
- تخممرغ: 4 عدد
- شكر: 150 گرم
- بكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- پودر ژله: یك بسته
- نمك: یكهشتم قاشق چایخوری
- روغن مایع: 250 گرم یا یك پیمانه
- آب یا آبمیوه دلخواه: دوسوم پیمانه
(یا ۱۶۰ میلیلیتر)
مواد كرم كاستارد :
- پودر كاستارد: ۲ قاشق سوپخوری
- شیر: یك پیمانه
- شكر: ۱۰۰ گرم
- كره: ۲۵ گرم
- وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
- خامه فرمگرفته برای تزیین
- كرم كاستارد
روش تهیه كرم كاستارد:
1- پودر كاستارد را با شكر مخلوط كرده، یك پیمانه شیر را به آن اضافه كنید.
۲- همه موارد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شده و مثل فرنی شود.
3- از روی حرارت بردارید، كره و وانیل را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا با گرمای كرم كره آب شود و به خورد مواد برود.
۴- كرم را درون بشقاب پهن كنید تا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس برای وسط كیك استفاده كنید.
روش تهیه:
۱- تخممرغها را با شكر مخلوط كرده مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید.
2- روغن مایع را اضافه كنید و مجددا بزنید.
۳- مواد خشك كه شامل آرد الك شده، پودر ژله، نمك، بكینگپودر و وانیل است را با هم مخلوط كنید.
4- مخلوط موادخشك و آبمیوه را كمكم به مواد تخممرغ اضافه كنید و دوباره با همزن بزنید. حدود یك دقیقه كافی است.
۵- نیمی از مایه كیك را درون قالب چرب شده و كاغذ روغنی انداخته، بریزید. كرم كاستارد خنك شده را روی آن قرار دهید و بقیه مایه را روی آن بریزید. درون فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۱۴۵ درجه فر برقی به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.
نکات تکمیلی:
- برای پخت این كیك احتیاجی نیست كه فر را از قبل گرم كنید. از پودر ژله دلخواه و آبمیوه متناسب به آن میتوان استفاده كرد. در این كیك از پودر ژله آلبالو و آب آلبالو استفاده میشود. رنگ كیك شما همرنگ همان پودر ژلهای است كه استفاده میكنید.
- بعد از خنك شدن كیك آن را با خامه فرمگرفته یا انواع كرمها و میوههای روز تزیین كنید.
- میتوانید این كیك را در قالب مستطیل تهیه كنید و مانند كیك باقلوا برش زده روی آن شهد بریزید.
نظر کاربران
سلام من دل و زدم به دريا و اين كيك رو با ژله هلو و اب كمپوت هلو درست كردم عالي شد عاااالي من خيلي كيك درست ميكنم اين از اون نوع خوباش بود،ممنون كه دستورارو درست و كامل ميذاريد البته اگه كرم كاستاردش بيشتر باشه بهتره من اين دفعه با اين مقدار مواد ،دوبرابر كرم كاستارد درست ميكنم،اينم بگم كه كرم كاستارد بعد پخت ميره ته كيك،راستي به كرم كاستارد علاوه بر وانيل اسانس موز هم زدم كه بوي كره نده عااالي بود ممنووون