۲۶۷۱۶۳
۱ نظر
۵۴۸۹
۱ نظر
۵۴۸۹
پ

بفرمایید چلو ماهیچه ویژه

برای ما مردا افت داره که بلد نباشیم محبوب ترین غذای مردونه رو بپزیم. مگه مردی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟ به نظرم زندگی مردای آشپز به بعد از یاد گرفتن چلو ماهیچه و قبل از یاد گرفتن این غذا تقسیم میشه.

مجله آشپزی مثبت: برای ما مردا افت داره که بلد نباشیم محبوب ترین غذای مردونه رو بپزیم. مگه مردی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟ به نظرم زندگی مردای آشپز به بعد از یاد گرفتن چلو ماهیچه و قبل از یاد گرفتن این غذا تقسیم میشه.

مطمئناً نیمه دوم زندگی با این غذا شیرین تر و چرب و چیلی تره. فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک غذای دبش درست کنید. خب چلو ماهیچه قطعاً بهترین انتخاب است.مطمئنم همه شما چلو رو خوب بلدید فقط می مونه طرز تهیه ماهیچه چرب و چیلی و خوشمزه که این هم کاری نداره.

بفرمایید چلو ماهیچه ویژه

مواد لازم

  • ۴ عدد ماهیچه گوسفند
  • ۱ عدد هویج
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۱ ق س روغن‌زیتون
  • به میزان لازم برگ بو
  • ۱ ق چ پودر سیر
  • نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز
  • به میزان لازم نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه:

1. اینو یادت بمونه. مهم‌ترین قدم درست کردن ماهیچه، آماده‌سازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. چه سخته این کلمه.

2. روغن‌زیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوط‌کن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچه‌ها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛ تنبلی نکنیا.

3. حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.

4. ‌حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغن‌زیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.

5. ‌وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فکرمیکنی بایک لیوان آب میشه ماهیچه سه ساعت روی حرارت باشه ونسوزه یه کم غلوکردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج