احضار یک پرسپولیسی به کمیته انضباطی
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس بار دیگر از سوی فدراسیون فوتبال احضار شد؛ وی که دو هفته پیش به کمیته اخلاق احضار شده بود اینبار باید در کمیته انضباطی حاضر شد.
خبرگزاری مهر: به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، با اعلام کمیته انضباطی، با توجه گزارش از سوی کمیته داوران فدراسیون به این کمیته در خصوص نقض مقررات ماده ۷۱ انضباطی از سوی افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس و اظهارات علیه داوری، وی باید دفاعیات خود را ظرف مدت ۴۸ ساعت جهت بررسی و رسیدگی به این کمیته ارسال کند.
افشین پیروانی حدود دو هفته قبل هم به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال برای ادای پارهای توضیحات در خصوص بحث رمالی و جادوگری دعوت شده بود.
نظر کاربران
ایشون دزدی کرد محروم شد زود بخشیده شد حالا دعوتش کردن به صرف عصرانه
فاسدترین عنصر فوتبالی درایران....
آشغال
معلومه قلعه نویی خیلی فشاری شده
دست خالی نیاد بگو فرش ها رو هم با خودش بیاره لنگی
از آقای پیروانی با شخصیت تر تو فوتبال ایران چه کسی را سراغ دارید. حتما باید مثل خداداد عزیزی بیشعور باشه تا آدم خوبی باشه.واقعا برای تاسیون متاسفم
کیسههای لجن وتبانی ببند دهنتو
کیسه کش دوزاری ببند