خورش میگو، پیشنهادی برای فرار از غذاهای تکراری
اگر از طرفدارهای پر و پا قرص میگو هستید و دوست دارید انواع غذاها را با آن درست کنید، خورش میگو را فراموش نکنید. این خورش، یک غذای شیک با طعمی منحصربهفرد است. اگر از خورشهای تکراری خسته شدهاید، این خورش پیشنهاد جدید ما به شماست.
مواد لازم براي ۲ نفر
- ۲۰۰ گرم میگو پاک شده
- ۱ عدد سیبزمینی متوسط
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۳ تا ۴ حبه سیر
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه
- ۱ ق م ادویه خورشتی
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. سیرها را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. حدود 2-1 دقیقه آنها را هم تفت دهید.
2. حالا باید میگوها را اضافه کرده و تفت دهید؛ تا جایی که آب میگوها کشیده شده و رنگ آنها تغییر کند، سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
3. سیبزمینیها را بهصورت مکعبی خرد کنید، سپس آنها را به میگوها اضافه کرده ، خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
4. بعد از 3 تا 4 دقیقه رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و آن را همراه مواد کمی تفت دهید تا رنگ باز کند. یک و نیم لیوان آب و ادویه خورشی را هم بریزید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت نمک غذا را هم اندازه کنید.
ارسال نظر