نان رولهای گل رُزی
در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:
- آرد: ۳۰۰ گرم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- مایه خمیر: ۷ گرم
- دوغ بدون نمک: ۷۰ گرم
- شکر: یک قاشق چایخوری
- شیر: ۷۰ میلیلیتر
- کره: ۶۰ گرم
- تخممرغ: ۱ عدد
- زرده تخممرغ و زعفران دمکرده برای رومال: ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل آید. کره به دمای محیط رسیده را با تخممرغ کمی با چنگال بزنید و در ابتدا دوغ و بعد مایه خمیر به عمل آمده و آرد و نمک را به آن اضافه کنید.
2. حال خمیر را ورز دهید و یک ساعت به آن استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. 4 عدد از خمیر قالب زده شده را از لبه به هم بچسبانید و بیکنها را لای آن بگذارید و خمیر را از یک جهت رول کنید تا مثل گل رز شود و روی نانها را با برس رومال بزنید در قالب مافین بگذارید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا نانها پخته شود.
ارسال نظر