خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
می خواهیم یک خورش با گوشت شترمرغ به شما آموزش دهیم. در اصل این غذا خورش هویج است که گوشت آن گوشت شترمرغ است. آنهایی که عاشق غذاهای شیرین هستند حتما از طعم این خورش لذت می برند. به بقیه هم توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنند.
مواد لازم برای ۶ نفر
- ۵۰۰ گرم گوشت شترمرغ (مغز ران)
- ۱ عدد پیاز
- ۷۵۰ گرم هویج
- ۳-۲ ق س خلال پسته
- ۱ ق م زردچوبه
- ۱ ق س زعفران آب شده
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک
- ۴/۱ پیمانه آبغوره
- به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه:
1. ابتدا هویجها را پوست گرفته و آنها را بهصورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس هویجها را داخل تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
2. پیاز را بهصورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. بعدازآنکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس زردچوبه را به همراه پیاز تفت دهید. بعد گوشت شترمرغ را بهصورت خورشی خرد کرده، داخل قابلمه بریزید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. حالا زعفران و مقدار کمی آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
3. بعدازآنکه از پخته شدن گوشت مطمئن شدید، کمی نمک به آن بزنید. حالا هویجها را که از قبل آماده کرده بودید، به گوشت اضافه کرده ، اجازه دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
4. در مرحله آخر در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس رب را داخل روغن کمی تفت دهید. رب تفت داده شده را داخل قابلمه بریزید. آبغوره را هم افزوده ، بگذارید تا خورش جا بیفتد. بعد زیر حرارت را خاموش کنید. هنگام سرو، خلال پسته را هم اضافه کرده و سپس سرو کنید.
فوتوفن
زمان پخت گوشت شترمرغ کمی بیشتر از گوشت گوسفند است.
ارسال نظر