پای مانگوچیز
شیفون شکلاتی با پنیر و انبه
تا به حال شده که یک کیکی بینید و با خودتان بگویید این خیلی پیچیده است و اصلا معلوم نیست چطور شده؟ اما وقتی دستور پخت و تزیینش را میبینید باورتان نمیشود که به همین راحتی می توان همچین چیز زیبا و خوشمزه ای درست کرد. پای مانگوچیز یکی از همان کیک هاست.
- کیک شیفون شکلاتی 1 عدد
- انبه 1 عدد
- کمپوت انبه 2/1 عدد (2/1 پیمانه)
- خامه قنادی فرمگرفته 250 گرم
- پنیرخامهای (ماسکارپونه) 150 گرم
- آب انبه 2/1 پیمانه
طرز تهیه کیک شیفون شکلات
- تخممرغ ۲ عدد
- شکر ۴/۱ پیمانه
- وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
- پودرکاکائو ۲/۱ پیمانه
- آرد سفید ۲/۱ پیمانه
- بیکینگپودر ۴/۱قاشق چایخوری
- روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
- آب ۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. کیک شیفون شکلاتی را بگذارید تا خنک شود. سپس خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد. پنیرخامهای را به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس درون قیف یکسری شکوفه گذاشته و با شکوفههای درشت دورتادور کیک بزنید.
2. سپس کیک را با آب انبه رطوبت دهید، انبهها را وسط آن بچینید و به دلخواه اسپری طلایی یا برنز روی پای بزنید. برای براق ماندن روی انبه ها میتوانید از بریلو شفاف با قلممو روی انبهها بمالید.
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی
1. تخممرغ، شکر، وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس وقتی تخممرغها پف کرد و سبک شد روغن مایع و آب را اضافه کنید. سپس یک دور هم بزنید.
2. درنهایت مخلوط آرد، پودرکاکائو و بیکینگپودر را کمکم اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
3. سپس درون قالب گرد قطر 25 سانتیمتر ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
ارسال نظر