خورش غوره باميه؛ محبوب یا نفرت انگیز!
بامیه یکی از سبزیجاتی است که طرفداران خاص خودش را دارد بعضي ها عاشق دلباخته اش هستند بعضي ديگر از آن متنفرند ولي اگر شما از دسته اول هستيد و فقط غذاهاي گياهي مي خوريد، تا فصل آن تمام نشده دست به كار شويد.
مواد لازم برای ٨-٦نفر
- ١٥٠ گرم سويا خورشي
- ٢٥٠گرم باميه
- ٢عدد گوجهفرنگی متوسط
- ١عدد پياز متوسط
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- ۲ ق س غوره
- ١عدد سیبزمینی متوسط
- ۲ /۱ ق چ زردچوبه
- ۲ /۱ ق چ ادويه مخلوط
- ۲ /۱ ق چ پودر فلفل قرمز
- به ميزان لازم روغن
- به ميزان لازم نمك
طرز تهیه:
1. در یک کاسه مناسب سویا خورشی را بریزید و به آن مقداري آب جوش فقط در حدي كه خيس خورده و نرم شود، اضافه كنيد.
2. پياز را نگيني خرد كرده و در یک تابه که روی حرارت قرار دادهاید با مقدار كمي روغن تفت دهيد، در حدی كه سبك و طلايي شود، سپس زردچوبه، ادويه و فلفل را اضافه كنيد.
3. سويا را كه نرم شده به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد، سپس رب گوجه را افزوده و با سوياها تفت دهيد. حالا گوجهفرنگیها را رنده كرده ، به مواد اضافه كنيد. غورهها را هم در همين مرحله بريزيد. به میزان لازم آب به مواد اضافه كرده ، اجازه دهید سویاها به مدت ١٠ دقيقه بپزند.
4. در این میان بامیهها را تميز كرده ، بشویید، سپس به مدت ٥دقيقه آنهارا بخارپز كنيد. بامیههاي بخارپز شده را همراه با نمك به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بيفتد. اين مرحله نياز به زمان زيادي ندارد، چون همه چيز پخته است و فقط کافی است آب خورش غليظ شود.
5. سیبزمینی را بهصورت خلال خرد کرده ، در روغن سرخ کنید. وقتی خورش آماده شد، آن را با سیبزمینی سرخ کرده تزیين و همراه با برنج زعفراني سرو كنيد.
فوتوفن
براي اينكه خورش باميه شكيلي داشته باشيد فقط قسمت كوتاهي از دم بامیهها را جدا كنيد و مواظب باشيد به دانههای آن نرسيد.
نظر کاربران
وای...آب از دهنم راه افتاد