طرز تهیه ماکارانی با سس فلفل قرمز تند
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماکارانی خوشمزهای را آماده کردهایم که به همراه لوبیا و سس فلفل قرمز سرو میشود. این غذا بسیار مقوی است و به شما پیشنهاد میکنیم حتی برای یک بار هم شده این غذا را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- 450 گرم ماکارانی و 240 گرم پاستا شکلی
- 450 گرم گوجه فرنگی رسیده
- 450 گرم گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوشت گاو
- نصف فنجان پیاز خرد شده
- یک حبه سیر ، چرخ شده
- 200 گرم سس گوجه فرنگی
- یک چهارم فنجان سوپ مرغ
- یک قاشق غذا خوری سرکه قرمز
- یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
- نصف قاشق چای خوری فلفل شیرین
- یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
1.ابتدا یک قابلمه آماده کرده و درونش آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوش آید سپس ماکارانی را اضافه کرده و 8 الی 12 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود سپس آب کش کرده و اجازه میدهیم تمام آبش تخلیه شود.
2.سپس درون ماهیتابه روغن ریخته و روی گاز قرار میدهیم و سیر ، پیاز و گوشت را به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم تا کمی تغییر رنگ دهد سپس روغنش را خارج کرده و سس گوجه فرنگی ، سوپ مرغ ، سرکه ، پودر فلفل قرمز ، فلفل شیرین ، دارچین و نمک را به تابه اضافه کرده و هم میزنیم و اجازه میدهیم به جوش آید.
سپس حرارت را کم میکنیم تا آرام غل بزند و 15 الی 20 دقیقه اجازه میدهیم تا آماده شود.
3.حال ماکارانی را درون ظرف میکشیم و مواد آماده شده را روی آن میریزیم . به همین راحتی … از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
ارسال نظر