سالاد سبزىهاى بهارى
در این فصل رنگارنگ در كنار غذاهای بهاری و نوبرانه یك سالاد رنگین روی میز غذای شما جایش خالی است.
برترین ها: در این فصل رنگارنگ در كنار غذاهای بهاری و نوبرانه یك سالاد رنگین روی میز غذای شما جایش خالی است. این دفعه یك سالاد برای شما داریم كه هم رنگش و هم طعمش زینتبخش سفرههای شماست و تجربه كردنش خالی از لطف نیست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
- نخودفرنگی: یك پیمانه
- ذرت پخته: یك پیمانه
- هویج پخته و خردشده: ۲ عدد متوسط
- لوبیاسبز پخته و خردشده: یك پیمانه
- سیبزمینی پخته و خردشده: ۲ عدد
- پیازچه خرد شده: ۳ تا ۴ عدد
- كرفس جوان ریز خردشده: ۴ ساقه
- جعفری خرد شده: یكچهارم پیمانه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ آبپز: ۲ عدد
- زیتون سیاه و گوجه گیلاسی: برای تزئین
- كاهو:چند برگ برای تزئین
- ماست چكیده یا سس مایونز: یكدوم پیمانه
- لیموترش: یك عدد
- سس خردل: یك قاشق سوپخوری
- سس فلفل تند: یك قاشق سوپخوری
- رنده پوست لیمو: یك عدد ریحان
- خردشده: چند برگ
- نمك و فلفل: به میزان
1- تمام مواد را با هم مخلوط كنید. میتوانید هنگام پختن لوبیاسبز 2 حبه سیر به آن اضافه كنید تا طعم بهتری بگیرد. اگر شما وقت ندارید سبزیهای سالاد را دانهدانه تهیه كنید، میتوانید از كنسرو سبزیهای مخلوط استفاده كنید.
2- مواد سس را نیز مخلوط كرده و به سبزیها اضافه كنید و به وسیله 2 قاشق خوب هم بزنید.
3- در یك ظرف مناسب برگهای پهن كاهو را بچینید، از سالاد درون یك ظرف بریزید و آن را فشرده كنید «به حالت قالب زدن» و بعد روی برگهای كاهو برگردانید و با گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و حلقههای تخممرغ آبپز تزئین كنید.
نکات آشپزی
1- اندازه خرد كردن سبزیها به دلخواه و سلیقه شماست.
2- برای اینكه سس سالاد طعم بهتری بگیرد، میتوانید از یك قاشق غذاخوری نعنای خشك در سس آن استفاده كنید.
ارسال نظر