۲۴۳۲۴
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

باقلا قاتق

نكته ریز دیگر اینكه كدبانوان گیلانی به غیر از ویژگی‌های یاد شده، صبر و حوصله‌شان در آشپزی است.

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم
  • باقلا محلی: نیم كیلوگرم
  • شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۵ حبه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • زردچوبه، نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • كره كوچك: یك قالب
روش تهیه

سیر خرد شده را همراه باقلاهای پوست كنده تفت داده و ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه به آن اضافه می‌كنیم و خوب تفت می‌دهیم. یك لیوان آب به مواد اضافه كرده و با حرارت ملایم می‌جوشانیم تا جایی كه باقلا كاملا بپزد. در مرحله بعدی یك قالب كره و تخم‌مرغ را بدون هم زدن به مواد اضافه می‌كنیم.

فوت آشپزی

باقلا نباید خیلی تفت داده شود اگر خیلی سرخ شود باقلا له می‌‌شود.

سفره گیلانی

نكته ریز دیگر اینكه كدبانوان گیلانی به غیر از ویژگی‌های یاد شده، صبر و حوصله‌شان در آشپزی است. آشپزان گیلانی غذایشان را با شعله‌ای كم ساعاتی طولانی دم می‌كنند تا حسابی جا بیفتد و به قول شاعر گر صبر كنی ز غوره حلوا‌سازی‌...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج