باقلا قاتق
نكته ریز دیگر اینكه كدبانوان گیلانی به غیر از ویژگیهای یاد شده، صبر و حوصلهشان در آشپزی است.
برترین ها:
مواد لازم
- باقلا محلی: نیم كیلوگرم
- شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۵ حبه
- تخممرغ: ۳ عدد
- زردچوبه، نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- كره كوچك: یك قالب
سیر خرد شده را همراه باقلاهای پوست كنده تفت داده و ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه به آن اضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم. یك لیوان آب به مواد اضافه كرده و با حرارت ملایم میجوشانیم تا جایی كه باقلا كاملا بپزد. در مرحله بعدی یك قالب كره و تخممرغ را بدون هم زدن به مواد اضافه میكنیم.
فوت آشپزی
باقلا نباید خیلی تفت داده شود اگر خیلی سرخ شود باقلا له میشود.
سفره گیلانی
نكته ریز دیگر اینكه كدبانوان گیلانی به غیر از ویژگیهای یاد شده، صبر و حوصلهشان در آشپزی است. آشپزان گیلانی غذایشان را با شعلهای كم ساعاتی طولانی دم میكنند تا حسابی جا بیفتد و به قول شاعر گر صبر كنی ز غوره حلواسازی...
ارسال نظر