بولونزه قلوه
دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت كبابی خورده میشود
برترین ها: دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت كبابی خورده میشود، اما روشهای دیگری نیز برای پخت آنها وجود دارد كه با ذائقه ایرانی سازگار است. این خوراك لذیذ را با پاستا، خامه، پوره سیبزمینی یا برنج سرو كنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- قلوه گوسفند: 8 عدد
- سیر: یك حبه
- پیاز: 2 عدد
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سركه سفید: 4 قاشق غذاخوری
- كره: 30 گرم
- جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- آبگوشت: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
قلوه را از وسط نصف كنید و پوست روی آن را بكنید، سپس آن را شسته و خشك كنید. هر نیمه قلوه را 3 قسمت كرده و كنار بگذارید. پیازها را پوست بگیرید یكی را ساطوری و دیگری را خلالی كنید.
روغن را داغ كرده و پیاز خلالی را 7 قیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج كنید.
كره را در تابه داغ كرده و پیاز ساطوری را 4 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، پیاز خلالی را همراه قلوه اضافه كرده و تفت دادن را 4 دقیقه دیگر ادامه دهید. سركه، آبگوشت و جعفری ساطوری را اضافه كنید و كمی نمك و فلفل بزنید. غذا را روی شعله ملایم با در باز بپزید تا آب آن كاملا تبخیر شود. نمك و فلفل به اندازه لازم اضافه كنید. غذا حاضر است. حالا آن را با سلیقه سرو كنید.
نکته تکمیلی
1- اگر قلوه را زیاد حرارت دهید خشك و سفت میشود.
۲- این غذا را میتوانید با اضافه كردن دل و جگر، مفصلتر تهیه كنید.
ارسال نظر