سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه
تابستان است و باید از میوه های فوق العاده اش نهایت استفاده را بکنیم. جدا از آن سعی داریم خوراکی های خنک بخوریم تا کمی از شر گرمای این فصل رهایی یابیم. طرز تهیه یک نوع پیش غذای میوه ای را یه شما آموزش می دهیم که مناسب تابستان است.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: تابستان است و باید از میوه های فوق العاده اش نهایت استفاده را بکنیم. جدا از آن سعی داریم خوراکی های خنک بخوریم تا کمی از شر گرمای این فصل رهایی یابیم. طرز تهیه یک نوع پیش غذای میوه ای را یه شما آموزش می دهیم که مناسب تابستان است.
مواد لازم:
- ماست پرچرب یا خامهای ۱ پیمانه
- خامه صبحانه ۲/۱ پیمانه
- شلیل ۱عدد
- آلو سیاه ۱ عدد
- انگور سیاه ۴/۱ پیمانه
- زردآلو ۲عدد
- شكر قهوهای ۲ قاشق سوپخوری
- كره ۲۵ گرم
- وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. شلیل، آلوسیاه و زردآلوها را به صورت نگینی خرد كنید سپس انگور سیاه را نیز اضافه كنید و درون یك تابه كوچك ریخته و شكر قهوهای را روی آنها بپاشید سپس كره را اضافه كنید و كلیه مواد را روی حرارت زیاد به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا میوهها كمی نرم شوند.
2. بعد از آنکه آب آنها كشیده شد از روی حرارت برداشته، بگذارید تا خنك شود سپس ماست، خامه و وانیل را با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود و درون كاسه مورد نظر ریخته و روی آن یا كنار آن از مواد سس میوهای بریزید.
3. شما میتوانید تركیب ماست ومیوهها را با هم مخلوط كنید و درون ظرفهای سوپخوری ریخته و نوشجان كنید.
4. این سوپ خنك و تابستانی میتواند پیشنهاد خوبی برای شام شبهای تابستان باشد.
4. سس میوهای باید كاملا خنك باشد سپس به مخلوط ماست و خامه اضافه شود. در غیر این صورت باعث میشود ماست ببرد و حالت بریده بریده پیدا كنید.
نظر کاربران
به به چه شیک و خوش طعم