۲۳۹۴۱۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ترافل پنیر و میوه

امروز دسر اروپایی بخوریم

ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرم‌ ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند. لحظاتی اروپایی شویم و از این دسر لذت ببریم.

امروز دسر اروپایی بخوریم
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:

امروز دسر اروپایی بخوریم

مواد لازم:

  • ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه
  • پنیر ماسكارپونه ١٠٠ گرم
  • خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری
  • موز ١ عدد
  • وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
  • بیسكویت ویفر به میزان لازم
  • سس گاناش به میزان لازم
  • اکلیل‌ های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین

روش تهیه:

1. ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند.

2. پنیر ماسكارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا كاملا یكدست شود، سپس كف لیوان‌های تك‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو كه غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد كرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پركنید و روی آن یك قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اكلیل‌های خوراكی یا شكر‌های رنگی بپاشید و یك تكه ویفر به دلخواه كنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج