ترافل پنیر و میوه
امروز دسر اروپایی بخوریم
ترایفل ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرم ها و میوهها به صورت لایه لایه تهیه میشوند. لحظاتی اروپایی شویم و از این دسر لذت ببریم.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:
مواد لازم:
- ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه
- پنیر ماسكارپونه ١٠٠ گرم
- خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری
- موز ١ عدد
- وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
- بیسكویت ویفر به میزان لازم
- سس گاناش به میزان لازم
- اکلیل های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین
روش تهیه:
1. ترایفل ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرمها و میوهها به صورت لایه لایه تهیه میشوند.
2. پنیر ماسكارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا كاملا یكدست شود، سپس كف لیوانهای تكنفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو كه غلیظ شده است بریزید و موزها را هم حلقهحلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد كرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پركنید و روی آن یك قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اكلیلهای خوراكی یا شكرهای رنگی بپاشید و یك تكه ویفر به دلخواه كنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تختهای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه میشود. (آماده شده این سس هم موجود است)
ارسال نظر