سوپ سیب و زنجبيل؛ يك وعده سلامتي
طبيعي است ميوه چند روز كه در يخچال مي ماند شروع مي كند به لك شدن ، چاره استفاده مجدد از آن هم اين است كه يا آن را مارمالاد كنيم يا كمپوت البته بعضي از ميوه ها براي درست كردن بعضي غذاها و سوپ ها هم مناسب هستند.
مواد لازم براي ۲ نفر
۱ ق س کره نرم شده
1 عدد پیاز
۲ ق س زنجبیل تازه خرد شده
1 ق س پودر کاری
۲ عدد سیب درختي
1 عدد سیبزمینی
۳ پیمانه آب مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری ماست چکیده برای تزیین
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیبها را بشویید، پوست آنها را گرفته و سپس آنها را بهصورت مکعبی خرد کنید. سیب زمین را هم بعد از شستوشو پوست گرفته و آن را هم بهصورت مکعبی خرد کنید. پیاز را هم بعدازآنکه پوست گرفتید خرد کنید.
۲. در یک قابلمه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. بعد از ۴-۳ دقیقه زنجبیل را با پودر کاری بریزید و آنها را هم تفت دهید.
۳. در این زمان سیبزمینی و سیب خرد شده را همراه با آب مرغ و مقدار لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سیبزمینی و سیب نرم شوند.
۴. بعدازآنکه مواد نرم شدند، سوپ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید تا مواد نرم شوند. بعدازآنکه سوپ نرم شد، آن را دوباره به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
۵. سوپ را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با ماست تزیین کرده و سرو کنید.
ارسال نظر