۲۳۰۷۱۷
۱ نظر
۵۲۳۵
۱ نظر
۵۲۳۵
پ

باربکیو مغولی مرغ با سس کنجد

من همیشه عاشق غذاهای خارجی بودم و هستم. انقدر این مدل غذا درست کردن را دوست دارم که هیچ وقت از پختنشان خسته نمی شوم. شما هم این تنوع را با من تجربه کنید.

باربکیو مغولی مرغ با سس کنجد
مجله آشپزی مثبت - فاضل حسینی: من همیشه عاشق غذاهای خارجی بودم و هستم. انقدر این مدل غذا درست کردن را دوست دارم که هیچ وقت از پختنشان خسته نمی شوم. شما هم این تنوع را با من تجربه کنید.

باربکیو مغولی مرغ با سس کنجد

مواد لازم

  • ۵۰ گرم قارچ خرد شده
  • ۵۰ گرم پیاز خرد شده
  • ۵۰ گرم هویج خرد شده
  • ۵۰ گرم کدو خرد شده
  • ۵۰ گرم کرفس خرد شده
  • ۵۰ گرم فلفل دلمه ای خرد شده
  • ۵۰ گرم کلم برگ خرد شده
  • ۱ عدد پیازچه خرد شده
  • ۵۰ گرم جوانه ماش
  • ۱۵۰ گرم فیله مرغ برای یک نفر
  • ۱ ق س سس سویا
  • ۱ ق س روغن زیتون

مواد لازم سس:

  • 1 پیمانه آب آناناس
  • 1 ق س سرکه
  • 1 ق چ نمک آجی موتو
  • 1 ق م نشاسته
  • 1 ق س کنجد
  • 1 ق س سس کچاپ

طرز تهیه

ابتدا فیله مرغ را به صورت نواری یا مکعبی به اندازه یک حبه قند به سلیقه خودتان خرد کنید و در روغن زیتون و سس سویا به مدت ۳ ساعت بخوابانید. همه سبزیجات به جز جوانه ماش و پیازچه را به مدت ۳ دقیقه ترجیحا روی تابه چدنی با مقدار کمی روغن زیتون و با کمی آب تفت دهید و سپس آنها را کنار بگذارید. فیله مرغ را هم در همان تابه به میزانی تفت دهید تا خوب سرخ شوند، سپس سبزیجات را همراه با فیله مرغ داخل تابه مخلوط کرده و سس را به آن اضافه کنید و در هنگام سرو پیازچه و جوانه ماش را روی آن بریزید.

طرز تهیه سس

کنجد را در یک تابه ریخته و در مقدار کمی روغن به مدت چند ثانیه آن را تفت دهید، سپس آب آناناس، سرکه، نمک آجی موتو و سس کچاپ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جوش آید. نشاسته را در کمی آب سرد حل و آن را هم به مواد اضافه کنید، سپس صبر کنید تا غلیظ شود.

نکته

مقدار سبزیجات به سلیقه و ذائقه تان قابل تغییر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زینب

    باسلام کاشکی قسمت اشپزیتون جستجوگر داشت تا هر چی میخواستیم راحت پیدا میکردیم لطفا نظرات بقیه در مورد غذا ثبت کنید این کار باعث میشه بفهمیم کدام غذا طرفدار بیشتری داره وخوشمزه تر که درست کنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج