شام سلامتی ۴
كوفته زیتونى
خوراكی سریع و مقوی كه با نان، پاستا و برنج قابل سروست.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- گوشت گوساله چرخ كرده: ۳۵۰ گرم
- آرد سوخاری: ۴۰ گرم
- تخممرغ: یك عدد
- زیتون: ۱۵ عدد
- آویشن: ۲ قاشق چایخوری
- گوجهفرنگی: ۵۰۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری
- پیاز متوسط: یك عدد
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
۱- گوجهفرنگیها را پوست كنده، پس از خرد كردن به همراه سیر خرد شده داخل یك قابلمه كوچك بریزید.
۲- یك پیمانه آب را همراه یك قاشق چایخوری آویشن، جعفری و پیاز ساطوری به گوجهفرنگی اضافه كرده و آن را به جوش آورید، سپس شعله را كم كرده و ۳۰ دقیقه آن را بپزید و مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی كه سس غلیظ شد، روغن مایع را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۳- گوشت چرخ كرده، آرد سوخاری، تخممرغ، یك قاشق چایخوری آویشن و نمك و فلفل را مخلوط كنید.
۴- به اندازه یك كوفته كوچك از گوشت برداشته، زیتون را وسط آن قرار داده و به شكل گلوله درآورید. هنگامی كه تمام زیتونها را داخل گوشت قرار دادید آنها را ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
۵- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ كنید. سینی فر را چرب كرده و كوفتهها را ۲۰ دقیقه روی سینی داخل فر قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه آنها را پشتورو كنید.
۶- سس گوجهفرنگی را كه غلیظ شده است در ۴ بشقاب سوپخوری ریخته و روی آن كوفتهها را پخش كرده و با سبزی تزئین كنید.
فوت آشپزی
به جای استفاده از فر، كمی روغن در تابه داغ كرده و هر طرف كوفتهها را ۴ دقیقه سرخ كنید.
پ
ارسال نظر